Audio Book Club for dig: Lydbøger

Lydbøger giver os mulighed for at opleve forfatterens stemme medieret gennem dygtige fortællere og forbedret af ekspertproduktion. Lydbogen skal stå alene som et fuldt realiseret udtryk for forfatterens hensigt og betydning. For at bevare spændingen overdreven, skal du til enhver tid skubbe dig selv for at opnå ekstra. Baggrundsmusikken skal være diskret og ikke afbryde fortælleflowet. Musik kan bruges som en introduktion eller til at afgrænse humør, indstilling eller tidsændringer. Butikkens digitale center er bemandet med hjælpsomme medarbejdere, der vil hjælpe shoppere med at indlæse MP3-afspillere med musik & lydbøger, brænde cd’er eller downloade eBooks.

MP3-titlerne er i øjeblikket kun omkring 15% af OverDrive’s samlede katalog, men virksomheden lover, at tallene hurtigt vil stige, da udrulningen er sat på plads. OverDrive, den førende online distributør af lydbøger til offentlige biblioteker, har meddelt, at de nu leverer ulåst MP3 downloads af tusindvis af titler. Sjusket produktion kan resultere i titler, der er for højt eller intenst, har manglende eller gentagne tekstsegmenter, viser tydelig eftersynkronisering eller mærkbare tidsforskelle i indspilninger eller indeholder pludselige eller langvarige kapitel- eller linjeskift. I skrivende stund var der mere end 20.000 titler inkluderet i samlingen.

Jeg vil også vise & fremme vores skolebibliotek’s lydbog samling for Spring Break ture, og har uddelingskopier, der viser, hvordan man rippe lydbøger til iPods. Jeg er sikker på, at denne nyhed vil øge OverDrive’s skole-fokuserede digitale bogsamling så godt. Hvis ikke, vil du så? Under Tech Night, vil jeg have how-to uddelingskopier på download via det offentlige bibliotek hjemmeside og coach børn & voksne gennem processen. Jeg kræver, at alle mine elever i ottende klasse har et offentligt bibliotekskort og opfordrer til, at 6. Jeg er sikker på altid at have de fantastiske uddelingskopier fra Indspillet Bøger & Lyttebibliotek, der viser fordelene ved lydbogslytning. Jeg har grædt, lo højt, og har følt faktisk ærgrelse over visse karakter beslutninger, mens du læser.

Da hensigten er, at de unge skal følge med i billedbogen, mens de lytter, bør der ikke være uoverensstemmelser mellem ord, billeder og lydeffekter. Åh, godhed. Der er så mange. Som vi dækkede ovenfor, er der en række måder, du kan gennemse “Prime Reading” katalog. Forvaltning af digitale rettigheder. Downloadede lydbøger fra det offentlige bibliotek eller web-baserede leverandør kan finde lyttere humpede af piratkopiering beskyttelse. Tilføjet indhold kan være informationshæfter, links til web-baseret materiale, spil eller computerfiler på disken, eller grafisk materiale såsom illustrationer eller fotografier. I betragtning af at dette er så typisk i vores globale kultur, enkeltpersoner viden, læring, uddannelse og god litteratur, ikke ofte har tid, eller ønsker at tage sig tid til at jage stimulerende læsematerialer.

Bonus funktioner kan omfatte forfatter interviews, kritiske essays, eller andre supplerende lydmaterialer. Kudos til flytningen af Random House for at fjerne DRM fra deres lydbøger, sammen med Blackstone Lydbøger, Hachette Book Group, Books In Motion, CSA Word, Audio Evolution, Audio Realms, og andre. Mid-Ohio Library Digital Initiative giver lydbøger, musik, eFlicks og eBooks for lånere ved hjælp af deres bibliotekskort. Bibliotek lånere bekymrer sig om DRM, da det er grunden til, at de ikke kan downloade lydbøger til en iPod som en gratis “digital kassen” fra deres offentlige bibliotek – noget, der indtil nu, gratis lydbøger – https://www.lydbogreolen.dk/ – kun Windows-baserede medieafspiller ejere kunne gøre. Du kan se en komplet liste over lydbøger på denne side. Sidediskingssignaler er normalt en mulighed, og disse signaler bør give unge lyttere tid til at følge teksten og udforske illustrationerne.