Flyrejser – flyve med et spædbarn/barn

Flyrejser med småbørn behøver ikke at være en stressende oplevelse. Her er nogle eksklusive tips, der vil hjælpe dig gøre det gennem din flyrejse.

Planlæg dit fly til sammenfaldende med nap/bedtimes.

Når det er muligt, forsøge at bogen direkte fly i løbet af dagen eller natten, dit barn vil normalt være sove. Efter al sandsynlighed, vil de holde op mønsteret og falde i søvn på trods af at 25.000 fødder i luften. Enhver søvn, de får på flyet vil tjene til at skære ned den tid, de skal blive underholdt mens vågen!

Autostol på flyet?

Da vores datter var spæd vælger vi at spare penge og kun købe pladser for os selv, hvilket betød at hun tilbragte varigheden af flyvninger på skødet. Mere nylig, vi har truffet for at bærer-på den autostol, som udretter to meget vigtige ting: frigøre vores omgange, våben og sådan, og at holde hende i sædet. Det tilføjer også et vist kendskab til et nyt køretøj/tilstand af transport – et lille stykke af home(life) i et nyt sted. Ja, det er frustrerende, at skulle bære sæde rundt i lufthavnen, men in-flight payoff er det værd. Ét skridt videre sælger en adapter for at slå en autostol til en rygsæk, som kan hjælpe dig med at administrere din carry-ons.

Styre flyvningen

En nem og effektiv måde at administrere din in-flight, familie-med-toddler(s) erfaring er at bryde turen ned, mentalt, i 20 minutters segmenter (for at låne et flyselskab sigt). Så hvis du har en 2 1/2 times flyvning, har du virkelig kun 7 tyve minutters segmenter til at planlægge og optage dit barns (eller børn) tid. Når du tænker på din flyvning på denne måde bliver det en relativt overskuelig begivenhed. Her er nogle overordnede og fly testet tips på segment ideer, der vil besætte og underholde dine børn, at give dig med nogle ned tid til at bladre i kataloget SkyMall og ikke har du slæbe en kuffert fuld af legetøj omkring terminalen.

(husk: hver idé har at besætte blot 20 minutter, noget mere end det er en bonus!):

* Et nyt stykke legetøj eller en bog (Intet fancy, bare noget helt nyt for ham eller hende)

* Crayola farve spekulerer på markører (en opfindsom produkt, der vil kun skrive på specialpapir Crayola) – Dette er en favorit af vores. Ingen griseri på alle og ingen giftige markør lugt. Markør caps gøre for store, dumme knægt Fingernegl udvidelser. I virkeligheden, hvis dit barn er noget som vores, kunne caps alene være deres egen segment.

* Tape og/eller klistermærker – Plain gamle Scotch tape kan være en belastning af sjov for en lille én. Rulle det op inde i sig selv at gøre en klæbrig cirkel og lade dem holde det til deres næse, næsen, mellem deres fingre… bare gode gamle gammeldags sjov med en 2 tommer stykke tape.

* Magna Doodle (Travel Edition) – en klassisk legetøj, at vores moderne børn stadig nyde. (Bemærk: virkelig unger kan blive frustreret på deres evne til at, uafhængigt, slette deres arbejde som fanen for at rydde skærmen kan være temmelig vanskeligt at slide)

* En Discman/bærbar CD-afspiller – hvis du ikke har en gammel en indsamle støv et sted, de kan være havde relativt billige i iPod alder. Dette er perfekt, hvis dit barn har en særlig CD de grave ‘ i øjeblikket (eller hvis du har lavet et Mix CD af deres yndlings sange). Hvis de aldrig har brugt en bærbar cd-afspiller inden, bør nyhed i denne enhed kombineret med den musik, de allerede elsker bære dig for to segmenter. Sørg for at hold lydstyrken på et lavt niveau og bruger kun de klassiske øretelefoner med de store, rundt og polstret øre stykker, der sidder på ydersiden af deres ører. kid størrelse øretelefoner?

* Deres yndlings bog (r) – (ofte en sengetid bog, som er afgørende, hvis dit fly vil indebære en lur eller finde sted under sengetid).

* For ældre småbørn/unge børn: nogle brochurer/city-placering guidebøger. Tillade og opmuntre dine børn til at planlægge en dagstur, museet besøg mv. Give hersker dem i en periode (uanset hvad du er komfortabel med / har tid til) at yde de udtænke en plan ved hjælp af materialet du bringe om bord. Ikke alene vil det indtage en god mængde af tid, men de vil elske en chance for at være chef og beslutning maker. Ved at engagere dem i tur planlægning vil du også øge chancerne for dem nyder sig selv og går sammen med noget, du ønsker at gøre (frem-og tilbagegående favor). For de yngre medlemmer af din familie, bruge brochurerne som en samtale stykke for at få dem glade og interesseret i hvad de vil være at se under ferie.

Snap-knitrer-Pop (beskæftiger sig med højde og affyret ører)

Sørg for at pakke deres foretrukne drink og en snack om bord. Ikke kun vil spise og drikke besætte et segment, men det er også en metode til at mindske virkningerne af lufttryk på deres ører. Af drikke eller tygge vil de forhåbentlig ikke føler en ubehagelig mængden af pres under start og landing.

Nyd din flyvning!
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.