Baby Klapvogne Tips og råd

Du har lige lært at du forventer et bundt af glæde og du skal nu begynde at få de ting, din baby får brug for. Hvis dette er din første baby alle de beslutninger, du skal foretage kan virke overvældende i starten.

En af de største køb skal du gøre er om typen af klapvogn du vil bruge til din baby.

Der er så mange forskellige typer klapvogne at vælge imellem og en af de første ting du skal gøre er at bestemme dit budget. Der er klapvogne, der kan koste så lidt som $10,00 eller så meget som $400 og op. De lavere ende klapvogne er generelt meget letvægts paraply klapvogne. Fordelen, at disse klapvogne er fold pænt og kan gemme næsten overalt. Som prisen bliver højere kan funktioner og kvalitet af klapvognen stige.

Klapvogne kan komme med en række funktioner. Hvad er vigtigt for dig? Vil du have en konvertible travel system eller en klapvogn, som er netop det og en autostol? Der er rejser systemer, der omfatter en ophold i bil base, en spædbarn carrier/bil sikkerhed sæde og en klapvogn rammen for den barnesæde, som det er fastgjort. Disse er stor, især når din baby er nyligt født.

Klapvogne har en play bakke, der har mellemværker for en flaske eller juice cup. Mange har baldakiner med en vinyl vindue, så du kan holde øje med barnet. Bremse på de fleste klapvogne nu knyttes til begge baghjulene og påføres let med din mund, og nogle har også wrist strap bremse, der bruges i forbindelse med mund-pause. Det giver ekstra sikkerhed, når du er stoppet og klapvognen plejer ‘roll væk’, mens du har bæltet.

Der er normalt en stor opbevaring kurv under sæde(r) af klapvogne og mange klapvogne nu kommer med en forælder bakke, at sted over håndtag bar. Det er et sted for en kop kaffe eller en sodavand, et sted for din mobiltelefon, dine nøgler og et sted at holde en snack.

Styret er nu højdejusterbare på de fleste klapvogne og reversible flytter enten fra front til tilbage eller vice versa. Højde justerbar funktion er en stor pauseskærm på bagsiden reversible håndtaget kan hjælpe dig se dit barn, mens han rides hvis det er nødvendigt.

Sædet er den næste overvejelse. Sædet læne sig tilbage og så vil det læne sig tilbage nok så at din nyfødte kan ligge næsten fladt? Er sædet godt polstret og vil det være behageligt for din baby? Er sædet polstring aftageligt til vask?

De fleste øvre ende klapvogne er udstyret med tæpper, der kan knytte til sæde med snaps. Disse tæpper gøre din baby klapvogn som en flagdug på hjul. Regn hætter er også aftagelig og kan bruges til at beskytte din baby mod barske sollys og vind.

Her er en anden twist din beslutning om klapvogn. Din ven har en næsten helt ny klapvogn, som du kan få gratis. Hun er enig i at få det renset og klar til dig. Er brugt klapvogn et sikkert valg for dit barn? Det kan være et meget godt valg for dig og din baby, men der er nogle ting, du virkelig nødt til at kigge over, før du placerer din dyrebare, i det.

Ramme – bør der ingen buler, revner eller huller i rammen. Alle bolte og skruer skal være på plads. Noget mindre kunne forårsage et uheld og alvorligt skade din baby. Er der skarpe spots på rammen? Er der nogen skruer løs eller stikker ud at kunne skære din baby? Er håndtaget bar sluttet korrekt til rammen?

Hjul – er de solide eller har du brug at kigge efter utætheder i lufttrykket i dem? Hjul slidt? De skal udskiftes? Hjulene dreje, som de burde? Er axels lige? Fungerer bremsen ordentligt; det vil sige, de holde når anvendes?

Seat – sædet har sin position enten direkte eller i den liggende position? Et sæde, der ikke besidder holdning godt kunne alvorligt skade din baby. Er foring ren eller passer det at ramme ordentligt.

Der er alle slags indstillinger stilarter og typer af klapvogne. Der er flere sæde klapvogne til tvillinger eller flere børn. Der er en række forskellige siddepladser ordninger side om side siddepladser, tandem siddepladser med en plads bag den anden og stadion siddepladser (tandem siddepladser med bageste sæde hævet over forreste) så det andet barn til at være i stand til at se mere end bagsiden af en leder. Der er jogging klapvogne (ene hjul ud i front) og to baghjul. De jogging klapvogne kommer også med flere siddepladser.

Brugt eller ny nyde dine udflugter med din baby eller børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.