Klar til studiestart med en ny skoletaske

Skal du i gang med at studere? Studiestart nærmer sig med hastige skridt, og det er på tide, at du kommer i gang med at forberede dig bedst muligt. Det kan du gøre på mange forskellige måder, men en skoletaske er et godt sted at starte. Det er altid dejligt med nye ting, og i forbindelse med en ny tid på studiet, vil en skoletaske passe perfekt.

Du har måske allerede undersøgt de forskellige muligheder på markedet og fundet ud af, at du har rigtig mange typer tasker at vælge imellem. Det kan hurtigt blive uoverskueligt, men for at gøre dit valg lettere, får du her en række overvejelser, du bør gøre dig, inden du køber din nye skoletaske.

Tips og tricks

De fleste studerende vil gerne have, at deres skoletaske både er funktionel, og at den også ser smart ud, når man kommer gående med den. Det er meget forskelligt, hvad for en type taske man godt kan lide, og det handler i høj grad om personlig stil og behov. Uanset hvilken type taske du går efter, kan du bruge følgende liste i dine overvejelser:

  • Det er vigtigt, at du vælger en taske hvor der er plads nok til alle dine ting og sager. Du kommer nemlig ofte til at skulle have både madpakke, skriveredskaber, bøger, computer, nøgler, mobil, drikkedunk, mapper og afleveringer med på samme tid. Derfor er det vigtigt, at du vælger en praktisk taske, og måske én som har mere end ét rum og små lommer.
  • Det er også en god idé, at du vælger en taske ud fra komfort. Mange studerende cykler eller går til studiet hver dag med en meget tung skoletaske, og hvis din taske ikke er komfortabel for dig at gå med, kan du risikere at få længerevarende rygskader, som du skal bruge din smalle SU på at betale for at få i orden igen.
  • Du kan vælge mellem tasker i mange forskellige prisklasser, og ofte følges pris og kvalitet ad. Hvis du gerne vil have en skoletaske af høj kvalitet og dermed til en højere pris, kan du vælge at optage et lån for studerende på Consumerloans.dk.
  • Hvis du cykler eller går i skole hver dag, er det værd at overveje, om din taske skal være vandafvisende. Der vil helt sikkert komme regnfulde dage i løbet af din studietid, så for at undgå at dine bøger bliver drivvåde, vil vandafvisende materiale være en god løsning.